Pályázatírás, Pályázatok, Projektmenedzsment, AAI Tender Kft, Veszprém

Az AAI Tender Kft. hosszú távú működésének megalapozása ingatlanvásárlással, saját tulajdonú telephely kialakításával, a költségek racionalizálásával, versenyképesség növelése céljából
Az AAI Tender Kft. mintegy 10 millió forint európai uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson. A 21,5 millió forint összköltségvetésű beruházással a vállalkozás saját telephelyet vásárolt, ahol tanácsadói, pályázatírói, tevékenységét végezhet és az iroda megkezdheti működését saját tulajdonú telephelyén. A projekt 2012.09.10. és 2013.07.16. között valósult meg.

Az AAI TENDER Kft. 2009 év novemberében alakult mikrovállalkozás, melyet Weisz Tímea okleveles közgazdász alapított, ő tehát a társaság tulajdonosa, ügyvezetője. A vállalkozást azzal a céllal hozta létre, hogy a gazdasági-pénzügyi ágazatban, mind a köz-, mind pedig a versenyszférában tevékenykedve szerzett több éves tapasztalatával tanácsadói, tevékenységgel foglalkozó céget alapítson, melyben a tulajdonos saját, szakmai tapasztalatát felhasználva irányított, kiépített kapcsolatrendszerére épülő megbízásokat, partnereket szerezzen.

A társaság 2011 évtől kezdődően létrehozta a Nemzetközi Energetikai és Megújuló Energiaforrás Klasztert, melyben a vállalkozás a klasztermenedzsment szervezet szerepét tölti be, és látja el az azzal járó feladatokat.

A vállalkozás hosszú távon, folyamatos fejlesztéseket végrehajtva kívánja fenntartani, bővíteni vállalkozását, melynek gátja volt a saját tulajdonú telephely hiánya, így a probléma megoldása, a jövőbeli fejlesztési lehetőségek kiaknázása, a vállalkozás további bővítése, kapacitásfejlesztés a vállalkozás kiemelt prioritása, melynek első mérföldköve jelen fejlesztés megvalósítása volt.

Az AAI Tender Kft. egy saját tulajdonú telephely, egy Tanácsadó iroda kialakítását kívánta tehát megvalósítani ingatlanvásárlási projektjével, melynek keretében Veszprém város belvárosában, jó infrastruktúrával ellátott ingatlant vásárolt meg és alakított át, ahol megkezdte a hosszú távon fenntartani kívánt tevékenységét.

Az AAI Tender Kft. 9.675.000 Forint vissza nem térítendő uniós forrást nyert el a 21.500.000 Forint összértékű beruházás megvalósításához. Az uniós forrás segítségével a mikrovállalkozás saját tulajdonú telephelyet vásárolt, ahol a vállalkozás kialakította irodáját és színvonalas körülmények között végezheti szakértői munkáját.

Az AAI Tender Kft. a projekt keretében 2 fő számára biztosít munkahelyet.

« visszalépéshez kattintson! Közzétéve: 2013.10.11.